Velkommen til oss!

Vi er en enavdelings barnehage med plass til ca 25 barn i alderen 1-6 år. Vi holder til i en enebolig rett ved parkeringsplassen i Maskinisten, som er et av friluftsområdene i Bodø. Barnehagen ligger i Rønvik bydel, med marka som nærmeste nabo. Marka er utområdet vårt og den er full av stier, hemmelige små skoger, leirplasser med gapahuker, elver, et vann, rikt fugle- og planteliv, akebakke og skiløyper, knauser og små fjell. Her er vi på tur hver dag!

Vi går på tur hver dag! Vi har uante muligheter rett utenfor gjerdet, med turstier i alle retninger, flere gapahuker, elver, et vann, skog, knauser og fotballbaner. Vi går også på gårdsbesøk til Bodin 4H gård, som ligger i gangavstand herfra.
Vi er en friluftbarnehage, men det behøver ikke bety at vi er ute fra vi kommer til vi går hjem.
Vi baserer mye av vår hverdag på aktiviteter ute, men vi er også inne.
Vi er opptatt av helheten med å være mye ute, og å gi barna den gode følelsen det er å komme inn etter mye utetid. Å kunne sette seg under et varmt teppe å kanskje høre et eventyr, eller få noe varmt å drikke er mange ganger ei fin avslutning på dagen.